Szombat este folytatódik a kaland. A BBC emlékeztetőül közzétette az alábbi részletet a második epizódból. Herkules a kocsmából jövet előadja a munkáról vallott filozófiáját...
A videó után megtaláljátok az epizód rövid ismertetőjét és szereplőlistáját.


A Girl By Any Other Name
- október 5. 20:25, BBC One

Bár a Minótaurosz megölésével hírnevet szereztek maguknak, a fiúk még mindig pénz szűkében vannak és éhesek. Amikor egy öregember arra kéri őket, hogy találják meg az eltűnt lányát, úgy tűnik, kicsit egyenesbe jönnek a dolgok. Ám hamar világossá válik, hogy ez a feladat nem is olyan egyszerű; a lányt Dionüszosz isten fanatikus imádói, a menádok vitték magukkal.

A remény ugyanúgy fogytán, mint az öregember életereje, ezért Jasonnek versenyt kell futnia az idővel. Amikor pedig veszélyes feladatuk megoldódni látszik, szemtől szembe találja magát egy idegennel, akinek neve Medúza.

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Orákulum - Juliet Stevenson
Anysia - Frances Tomelty
Medúza - Jemima Rooper
Pitagorasz - Robert Emms
Jason - Jack Donnelly
Itheus - Karl Johnson
Ariadné - Aiysha Hart
Korinna - Hannah Arterton
Karpos - George Savvides
Celandine - Shelley King
Eris - Naomi Everson
Demetria - Stephanie Langton
Nereus - David Lloyd

Írta: Howard Overman
Rendezte: Justin Molotnikov

Címkék: 1. évad részlet

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr185552133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása