Azt hiszem, a bikaugrás az ókor egyik legnagyobb látványossága lehetett, és kivételes látványosságnak ígérkezik az Atlantis következő részében is. A stáb mindent megtett ennek érdekében. Szombat este láthatjuk a harmadik epizódot, amelyhez felépítettek egy igazi arénát, és még annál is igazibb bikákkal forgattak!

A BBC ezúttal két részletet is közzétett kedvcsinálóként, ezeket láthatjátok alább, majd következik az epizód rövid ismertetője és a stáblista.

Egy titkot elárulok: Heptarian (Oliver Walker) visszatérő szereplője lesz az évadnak.


A Boy of No Consequence
- október 12. 20:30, BBC One

Miután összekülönbözik egy fiatal nemessel, Jason és barátai Minósz király ítélőszéke előtt találják magukat, aki úgy dönt, sorsukat Poszeidón kezébe adja: bikaugróvá kell válniuk. A túléléshez át kell ugraniuk a rájuk rontó fenevadat.

Miközben hajszálon függ az életük, Jason feladata, hogy a bátorság végső próbájában összerántsa szedett-vedett csapatát. Ám a tömegből egy sötét erő is figyel, amelyik azt reméli, ellenük fordíthatja az isteneket.

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Pasziphaé - Sarah Parish
Minósz - Alexander Siddig
Medúza - Jemima Rooper
Jason - Jack Donnelly
Pitagorasz - Robert Emms
Heptarian - Oliver Walker
Ariadné - Aiysha Hart
Elpis - Emily Taaffe
Palos - Richard Dillane
Cyrus - Ciaran Griffiths
Shabaka - Christopher Obi
Sophia - Lynne Wilmot
Gallus - Harry Dickman

Írta: Howard Overman
Rendezte: Justin Molotnikov

Címkék: 1. évad részlet

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr135563795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.10.12. 12:29:04

Kövezzetek meg, de nekem valahogy az a megérzésem, hogy Heptarian jófiúként fog a legtöbbször felbukkanni. Még az is lehet, hogy Jason barátja lesz. /Habár az előzetesből nem ez jön le.

Kymy 2013.10.15. 11:43:23

Miért nem tanítja meg Jason a minósziaknak a futballt? Sokkal élvezetesebb lenne.
süti beállítások módosítása