Az első felvonásnak tekinthető első három epizód után Alice Troughton rendezőnő tálalásában láthatjuk a történet folytatását.
Laiosz, Iokaszté, Teiresziasz... Théba nagyjait idézik az Atlantis negyedik részének nevei. Ez is jelzi, hogy az epizód többet tartogat, mint amit az alábbi néhány kép elárul, ízelítőnek azonban megteszi ez a pár fotó.

s104promo_tiresias_pythagoras_580x387.jpgTeiresziász (a kiváló Donald Sumpter) és Pitagorasz (Robert Emms)

s104promo_3ferfi1bebi_580x387.jpgVajon működik az atlantiszi családmodell? Pitagorasz, Herkules (Mark Addy) és Jason (Jack Donnelly) az erdőben talált babával

s104promo_menekules_580x425.jpgFelvétel Marokkóból - Pitagorasz, Herkules és Jason menekül a gyerekkel

s104promo_hercules_medusa_pythagoras_580x433.jpgEzúttal igazán elkélhet a női segítség - Herkules és Pitagorasz közt Medúza (Jemima Rooper)

s104promo_tiresias_580x387.jpgDonald Sumpter (Trónok harca) nem először dolgozik Alice Troughton rendezőnővel; Troughton rendezte azt az epizódot a Merlin 3. évadában, amelyben Sumpter alakította a legendás Halászkirályt.

Hogy még mit tartogat a sors fintora (Twist of Fate), kiderül szombat este 20.20-kor a BBC One-on.

fotók: BBC

Címkék: képek 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr305585449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása