Jack Donnelly (Jason) és Robert Emms (Pitagorasz) először szerepelt együtt a képernyőn - leszámítva, persze, a sorozatot. Az Atlantis két sztárja szerdán volt a BBC Breakfast című reggeli műsorának vendége. A diskurzus természetesen elsősorban a fantasy produkcióról szólt, és a nézők láthattak is egy kis részletet a most szombati epizódból.

bbcbreakfast_20131106_580x384.jpg

"A három szereplő közül mindegyiknek van valami tulajdonsága, amivel a másik kettő nem rendelkezik, és ettől működőképes triót alkotnak" - mesélt a sorozatról Emms. "Kicsit szerencsétlenek, nem igazán ilyen hősi kalandokra születtek, mégis vállalják azokat, és számos karakterrel találkoznak, akiket a közönség már ismerhet..."

Jack elmesélte kedvenc történetét, hogyan szúrta át egy kés a könyökét a forgatáson, Robert pedig elmondta, hogyan találkozott néhány éve Steven Spielberggel. Az amerikai rendező színpadon látta Emmst a War Horse című előadásban, és rögtön megkereste az öltözőben, hogy szerepet ajánljon neki a filmváltozatban.

"Elmentek a Star Wars szerepmeghallgatására?" - szegezte a kérdést a srácoknak a két műsorvezető, Susanna Reid és Charlie Stayt, utalva a hét egyik hírére, miszerint hamarosan Londonban válogatják a kultikus filmsorozat új szereplőit.

Jack: Naná! Pont most láttam a felhívást, és gondoltam is: ez az, a fiatal, talpraesett srác a húszas éveiben!
Susanna: És az árva tini lány.
Jack: Ez az, nosza!
Robert: Én lehetek az árva tini lány! Csodás!

Íme egy részlet a beszélgetésből, ahol egyebek mellett Jack mesél a késes balesetéről:

A Daily Echo is közöl egy videót az Atlantis főszereplőjéről. Jack nemrég ellátogatott egykori iskolájába, Colehillbe, ahol a kisdiákok szemtől szembe találkozhattak a szombat esték új hősével. Jack a St Catherine's RC Primary Schoolba járt, ahol első szerepeit játszotta a karácsonyi műsorban, majd a bournemouthi St Peter's középiskolában tanult tovább, ahol már komolyabban kezdett foglalkozni a színjátszással. "Elbűvölő fiatalember" - méltatta Jacket Win Sheldon, az iskola igazgatója, aki szerint a BBC újdonsült sztárja mindenkit lenyűgözött látogatása során. A videót megtekinthetitek ide kattintva. (A linkért köszönet Kymynek!)

Címkék: média interjú 1. évad robert emms jack donnelly

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr465621406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása