Atlantis Amerikában

 2013.11.23. 16:33 | OvibanKenobi

Némi rossz hírem van mindazok számára, akiknek a hétvégéjéhez már hozzánőtt az Atlantis: a briteknél a héten kivételesen szünetet tart a sorozat. Az ok a Doctor Who 50. évfordulós különkiadása, amelyet az évforduló napján, ma este vetít a BBC. Viszont ugyanezen oknál fogva - a Doctor Who említett epizódjának felvezetésével - épp ma este debütál az Atlantis a BBC America műsorán.


Atlantis-előzetes a BBC Americától

Mint arról korábban olvashattatok, a BBC America nem csupán megvásárolta, hanem koprodukciós partnerként is támogatja a sorozatot. A lelkesedés érthető, hiszen az amerikai kábelcsatornának bizonyára jól jönne egy évente visszatérő sikeres fantasy sorozat, és az alkotók korábbi produkciója, a Merlin pozitív példaként lebeghet a szemük előtt. Hogy a görög mitológiából merítő fantasy mennyire fogja meghódítani a tengerentúli közönséget, az majd idővel elválik, mindenesetre bízom benne, hogy a BBC America éppúgy magáénak fogja érezni az Atlantist, mint a második évadot máris berendelő brit BBC. Az amerikaiak szerepvállalása miatt nem lennék meglepve, ha jövőre már a Comic-Conon is találkozhatnánk az Atlantisszal, és ott mutatkozna be elsőként a második évad előzetese.

De ne ugorjunk ekkorát, sem térben, sem időben - azt meghagyjuk estére a Doctornak - ami az első évadot és a briteket illeti, Jason, Herkules és Pitagorasz jövő szombaton, november 30-án tér vissza a BBC One képernyőjére, a 9. epizóddal, amely egyenest az Alvilágba vezeti hőseinket. És nem ez lesz az egyetlen meglepetés...

Addig is, aki nem bírja ki a hétvégét Atlantis nélkül, annak legjobb javaslatom egy mini maraton - hiszen a sorozat igazán jó epizódokkal szolgált az elmúlt hetekben.

Címkék: előzetes 1. évad vetítési info

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr235652593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása