Küszöbön az Atlantis második évadának forgatása. Mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy Dale McCready operatőr és Justin Molotnikov rendező Marokkóban töltötte a hetet, hogy bejárja a második évad lehetséges forgatási helyszíneit. Mint azt McCready helyszíni fotói elárulják, az angolok a marokkói tájak mellett meglátogatták az Ouarzazate-i Atlas filmstúdiót, de bejárták az Atlasz-hegységet is.

s2bts0225_marokko_diszlet_580x387.jpgDíszlet az Atlas filmstúdió területén

Hogy a stáb idén mikor és hányszor fog az észak-afrikai országban forgatni, azt még nem tudjuk - tavaly elégnek bizonyult egyetlen háromhetes alkalom -, a második évad forgatása azonban várhatóan a walesi stúdióban veszi kezdetét. Chepstowban már hetek óta zajlanak az előkészületek, és bár a pontos időpontot nem ismerjük, tippem szerint Walesben két hét múlva kezdenek el forogni a kamerák.

Íme néhány fotó a marokkói helyszínvadászatról az évadnyitó operatőrétől:


További fotókért érdemes nyomon követni Dale McCready Tumblr-blogját: http://dmc.tumblr.com/

A trükkökért az angol Vine FX felel

Mint arról az angol Broadcast magazin beszámol, a londoni Vine FX műhely készítheti az Atlantis második évadának vizuális effektusait. "Rendkívül örülünk, hogy mi lehetünk a második évad vizuális effektusainak kizárólagos szállítói" - nyilatkozta a trükkfelvételeket tavaly és idén is felügyelő Michael Illingworth. "Az első évad során nagyszerű kapcsolatot alakítottunk ki az alkotókkal, Johnny Cappsszel és Julian Murphyvel, és várjuk már az újabb közös munkát."

Címkék: képek forgatás helyszínek 2. évad forgatási fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr325839049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása