Ma este amolyan félévad-fináléval átmenetileg elbúcsúzik az Atlantis második évada, mind a BBC One, mind a BBC America képernyőjén. Ha gyors mérleget akarok vonni az idei szériáról, az erős dupla évadnyitót követően egy kissé unalmas harmadik részt követett két remekbe szabott epizód, amelyek után okunk van feltételezni, hogy az évad első felét lezáró hatodik rész is kiemelkedő lesz. Az író ismét Howard Overman, a rendező pedig - két nagyszerű epizód után - harmadszor is Declan O'Dwyer.

Lássuk, mit tartogat az évadközi finálé!

"Miközben Ariadné a halálos ágyán fekszik, Jasont szinte szétszakítja a bűntudat. Elhatározza, hogy bármit megtesz Ariadné életéért, ezért veszélyes küldetésre indul az ismeretlenbe.
Jason a sors kezével száll szembe, és az érzelmeknek nehéz gátat szabni. Ám az ősi Graiákkal való vakmerő találkozása révén küldetése beteljesedni látszik, Jason újra szemtől szembe kerül Médeiával és Pasziphaéval. Vajon képes felülkerekedni a mágiájukon, hogy megmentse szerelmét, vagy más tervek válnak valóra?"

Atlantis 2x06: The Grey Sisters - december 20. 19:55, BBC One.

A sorozat második évada az ünnepek után, az újévben további hét epizóddal tér vissza.

Címkék: előzetes képek 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr1006999039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása