Múlt héten már olvashattátok, de mostanra hivatalossá vált a hír, hogy Amy Manson csatlakozott az Atlantis szereplőgárdájához. Többé már a szerepe sem titok; Manson a mitológiai varázslónőt, Médeiát fogja megszemélyesíteni a sorozat második évadában.
Médeia izgalmas karakter, a legendáriumban Jason, vagyis Iaszón szerelme, aki apját elárulva segít Iaszónnak megszerezni az aranygyapjút. Médaia története később tragédiába fordul; amikor Iaszón beleszeret a korinthoszi Kreón lányába, Kreuszába, Médeia elkeseredésében megöli, nemcsak a hercegnőt, hanem saját gyermekeit is, hogy így álljon bosszút a hűtlen Iaszónon.

Vincent Regan

Vincent Regan

A sztorinak ezt a részét biztosan nem fogjuk látni az Atlantis második évadában, de egy jó kis szerelmi háromszög benne lehet a sztoriban.

Biztosan látni fogjuk viszont Vincent Regant, a 300 sztárját, aki szintén állandó szereplőnek ígérkezik a fantasy sorozat folytatásában. A 49 esztendős színész, akitől nem állnak távol a szandálos szerepek - a spártai akciófilm mellett játszott már a Trójában és A titánok harcában is - az Atlantisban Dion szerepét alakítja. Ezen a néven egy lakóniai királyt ismerhetünk a görög mitológiából.

Szintén a hét híre, hogy két vendégszereplővel is találkozhatunk a második évad nyitóepizódjában. Az évadnyitóban Robert Pugh (Trónok harca, Kapitány és katona) és Peter de Jersey (Broadchurch) is látható lesz.

"Csodálatos dolog, hogy újra mindenki együtt van a stúdióban, miközben arra készülünk, hogy új helyekre vigyük el az Atlantist a második évadban" - áll az alkotók által a héten kiadott sajtóközleményben. "Néhány izgalmas név csatlakozik a kivételes szereplőgárdánkhoz, és tartogatunk néhány meglepetést, amelyeket alig várjuk, hogy megmutassunk majd idén az Atlantis közönségének."

Peter de Jersey

Peter de Jersey

Robert Pugh

Robert Pugh

A sajtóközlemény szerint Sarah Parish jelenleg olyan jeleneteket forgat, amelyek drámai változást hoznak Atlantisz királyságának hatalmi viszonyaiban. "Pasziphaé hatalomvágya nem lankad, és a rivalizálása mostohalányával, Ariadnéval új mélységekbe taszítja őt. Jason Ariadné iránti érzései bonyolítják a képet Pasziphaé számára, de vajon a tudat, hogy Jason a saját húsa és vére, gyengíti-e az eltökéltségét?"

"Izgalmas, hogy új kalandokkal térhetünk vissza idén" - nyilatkozta Bethan Jones produkcióvezető a BBC részéről. "A víziónk éppoly nagyratörő, mint eddig, és a chapstowi stúdióban felállított fantasztikus díszletekre építve a sorozat a folytatásban is vizuális csemegével szolgál majd a nézőknek, valamint mélyebb betekintést ad a szereplőkhöz, akikre a dráma épül."

Hétfőn immár a forgatás negyedik hete kezdődik Walesben.

Címkék: forgatás szereposztás 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr245965565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása