Az ünnepek alatt, december 21-én és 28-án vetíti a BBC az Atlantis első évadának kétrészes fináléját. A Touched by the Gods című évadzáró írója Howard Overman, rendezője pedig az a Jeremy Webb, akit nagy örömmel látok a rendezői székben, hiszen a Merlin óta kedvenc televíziós rendezőmként tartom számon.

A fináléban vendégszerepben láthatjuk majd John Hannaht (A múmia), és visszatér a hatodik részben már remekelő Lucy Cohu. Szombaton jön tehát az évadzáró első része. Ahogy megszokhattátok, következik kedvcsinálónak egy rövid galéria, majd az epizód ismertetője és az előzetes.

s112promo_circe_580x387.jpgA varázslónő, Kirké szerepében Lucy Cohu

A képeken: Kirké, Jason (Jack Donnelly), Ariadné (Aiysha Hart), Ioné (Lou Broadbent) és Pasziphaé (Sarah Parish)

Kirké emlékezteti Jasont a neki tett ígéretére és a szörnyű következményekre, ha nem tartaná be az egyezségüket. A fenyegetés súlya alatt Jasonnek nincs más választása, mint hogy cselekedjen - meg kell ölnie a királynét. A palotába betörni azonban nem csupán halálosan veszélyes, hanem szinte lehetetlen feladat.
Hőseink az éj leple alatt indulnak, de Jason szándékai nem sokáig maradnak titokban. Ahogy megszólal a riadó, bátorságnál és leleményességnél több kell, hogy mentse az életét - szüksége van egy belső segítőre.

Touched by the Gods part 1 - december 21. 19:55, BBC One

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Pasziphaé - Sarah Parish
Kirké - Lucy Cohu
Jason - Jack Donnelly
Pitagorasz - Robert Emms
Minósz - Alexander Siddig
Ariadné - Aiysha Hart
Heptarion - Oliver Walker
Ramosz - Joe Dixon
Ioné - Lou Broadbent

Írta: Howard Overman
Rendezte: Jeremy Webb

(fotók: BBC)

Címkék: előzetes képek 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr845700106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.12.25. 20:53:36

Én azért megvárom az utolsó részt is és egymás után nézem meg az utolsó 3 részt. Remélem, hogy Heptarion nem hal meg, vagy tünik el, és marad az 5. évad végéig, mert szerény személyem egy nagyon ütős véget írt meg számára.
süti beállítások módosítása