Alice_st_clair_200x243.jpgA TVWise információi szerint Alice St. Clair vendégszerepet kapott az Atlantisban. A 25 esztendős színésznő, akinek hivatalos neve egyébként Lady Alice St. Clair-Ekshire (édesapja Rosslyn grófja), 2011-ben mutatkozott be a közönségnek, amikor ismeretlenként eljátszotta Kate Middletont a Hallmark csatorna William & Catherine: A Royal Romance című tévéfilmjében. Bár brit származású, New Yorkban tanult színészetet.

Ha hihetünk a TVWise-nak, Alice a görög költőnőt, Erinnát fogja alakítani a fantasyben.

A portál hírt ad Ken Bones vendégszerepéről is, amelyről előzőleg már olvashattatok a blogon. Értesülésük szerint a veterán színész által játszott karakter, Melas az argonauták (Jason útitársainak) egyike lesz.

Előzőleg a TVWise volt az első forrás, amely - egy hónappal a BBC hivatalos bejelentése előtt - hírül adta, hogy Robert Emms szerepet kapott az Atlantisban.

Címkék: 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr225185137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.03.31. 07:59:31

Lehet, hogy ókori írók mesélik el majd az egész történetet?
süti beállítások módosítása