Alig több mint két hét van hátra az Atlantis második évadának november 15-i premierjéig. S mivel az angol fantasy sorozatot idén először egyszerre tűzi műsorra a brit BBC One és a tengerentúli BBC America, tegnap mindkét csatorna közzé is tette a maga előzetesét.

Íme a brit verzió:

Ez pedig a hosszabb és látványosabb amerikai:

Az angolok egy szöveges előzetest is kiadtak a 13 epizódos második évad nyitóepizódjához:

"Elszállt egy év, és sok minden megváltozott. Apja halálát követően királynővé koronázzák Ariadnét, akinek máris háborúznia kell régi ellenségével, Pasziphaéval.
Miközben a királyság az összeomlás szélére kerül, a hatalomért folytatott harc véres és kegyetlen. Mikor a jövő kilátástalannak tűnik, egyvalaki akad, akihez Ariadné segítségért mer fordulni: Jason. Eljött az idő, hogy az ifjú harcos beteljesítse sorsát - az Atlantiszért folytatott harc megkezdődött."

Címkék: előzetes 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr456849581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása