Érdekes hirdetés jelent meg május 7-én a nationaltheatrewales.org-on:

A Little Monster Films Ltd új, 13 részes, főműsoridős BBC1 dráma sorozatot forgat Atlantis címmel, és szeretnénk szerepeltetni egy nőt, aki tud jajgatózni - ez a nyelvvel való trillázás, amit gyakran használnak az észak-afrikai és közel-keleti zenei kultúrákban. Ez egy rövid jelenethez kell, amit május 10-én, pénteken veszünk fel a chepstowi stúdiónkban. A szerepért egyedileg fizetünk, az utazást a produkciós irodánk megszervezi és fizeti.
Az előadót arra fogjuk megkérni, hogy egy a stúdióban forgatott nagyobb törzsi jelenetben mutasson be jajgató éneklést a kamera előtt. Ugyanakkor elképzelhető, hogy utószinkronizálva lesz a vágás során, tehát nincs szükség tökéletes élő produkcióra!

Az említett "jajgató" éneklésre találtam egy példát Youtube-on. 

Címkék: forgatás 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr625294502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása