Hamar elrepült az ősz, lassan véget ér az Atlantis első évada, mielőtt azonban elérkezne a kétrészes finálé, a 11. epizódban szokatlan kaland vár kedvenc triónkra. Jack Donnelly megmutathatja, és nem csak azt, hogy mennyire gyúrta ki magát tavasz óta, hanem Jason egy másik arcát is. Ahogy nézem, szó szerint.

A forgatókönyvet - idén másodszor - Julian Jones jegyzi, míg a rendezői székben ismét Alice Trougton foglal helyet, ebben az évadban utoljára. Troughtont egyébként akár az Atlantis első számú rendezőjének is nevezhetnénk, hiszen azon kívül, hogy már a szereplőválogatásnál is ő működött közre, öt epizódjával a produkció legtöbbet foglalkoztatott rendezője.

Na de lássuk, mit kínál a ma esti epizód!

s111promo_pythagoras_hercules_580x387.jpgHerkules (Mark Addy) és Pitagorasz (Robert Emms)

A képeken Herkules, Pitagorasz, Minósz (Alexander Siddig), Pasziphaé (Sarah Parish), Ariadné (Aiysha Hart), Heptarion (Oliver Walker) és Maro (Simon Nehan)

Jason üres zsebbel és korgó gyomorral alig hisz a szemének, amikor belebotlik egy hátrahagyott lakomába. A kísértés túl nagy, így aztán átadja magát az élvezetnek, és napok óta először megtölti a gyomrát... Hamar kiderül azonban, hogy Jason torkosságának ára van, mivel a viselkedésében furcsa jelek kezdenek mutatkozni. Ahogy a helyzet egyre tarthatatlanabbá válik, Herkulesre és Pitagoraszra vár, hogy segítsenek a barátjukon, mielőtt még Heptarion és a palota őrei látnák el a baját.

Hunger Pangs - december 14. 20:20, BBC One

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Pasziphaé - Sarah Parish
Jason - Jack Donnelly
Pitagorasz - Robert Emms
Minósz - Alexander Siddig
Ariadné - Aiysha Hart
Heptarion - Oliver Walker
Ramosz - Joe Dixon
Maro - Simon Nehan
Éósz - Michael Jenn
Ioné - Lou Broadbent
Aiasz - Dermot Keaney
Evandrosz - Josh Sneesby

Írta: Julian Jones
Rendezte: Alice Troughton

Haha, Robert Emms zseniális! :)

Címkék: előzetes képek 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr505690968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása