Azt hiszem, múlt héten újra megtapasztaltuk, milyen jó epizódokat ír Julian Jones, a Merlin szülőatyja. Az Atlantis ma esti részét egy másik Merlin-veterán, Lucy Watkins írta, míg a rendező a már sokszor bizonyító Justin Molotnikov. Jöjjön a szokásos kedvcsináló!

"Az Orákulum jóslata valóra vált - a Pasiphaéról szóló igazság megkeményítette Jason szívét, aki alig hasonlít már a fiúra, akit ismerünk és szeretünk. A viselkedése vakmerő és meggondolatlan, úgy tűnik, mintha már nem érdekelné senki és semmi - még Ariadné sem.
Pitagorasz eltökélten szeretne segíteni barátján, ezért útra kel, hogy segítséget keressen. Ám hamar rá kell jönnie, hogy nem mindenki ilyen lelkes, hogy megvédje Jasont..."

Atlantis 2x10: The Dying of the Light - 2015. május 2. 19.45, BBC One

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr867423654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása