Este folytatódik az Atlantis második évada a nyolcadik epizóddal. Írója Richard McBrien, rendezője pedig a múlt héten bemutatkozó Lawrence Gough. Lássuk az előzetest és a BBC által kiadott képeket!

"Jasont halálra ítélték az orákulum meggyilkolásáért, és a főpapok erős hatalmával szemben nem sok segítségre számíthat - még Ariadnétól sem.
Pasziphaé egyre inkább markában tartja Atlantiszt, így a jövő sötétnek mutatkozik. Herkules tudja, csak egyetlen módja van, hogy megmentse barátját: Medúza. Ám ez azt jelentené, hogy újfent elveszíti szerelmét. Vajon meg tudja hozni ezt az áldozatot?"

Atlantis 2x07: The Madness of Hercules - 19.14, BBC One

Címkék: előzetes 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr227377348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aislin Ceivun 2015.04.23. 14:50:18

Szia!

Most írtam egy bejegyzést a facebook csoportba, egy az Atlantis színészeknek szánd rajongói ajándékkönyv kapcsán. Elég sürgős (holnap délelőttig lehet anyagot küldeni rá - sajnos nem találtam rá hamarabb a magyar közösségre), megtennéd kérlek, hogy híreszteled?

Lényegében rövid levelekkel, rajzokkal, vagy "Thank you for Atlantis" cetlis fényképekkel lehet beszállni az könyvbe, amit most vasárnap a Wales Comic Con-on fog átadni Jack Donnelly-nek a főszervező. (Üzenve, hogy az ajándék az egész castnek szól.)

Köszi! Remélem, akad majd olyan magyar rajognó, akinek lesz ideje beszállni.
süti beállítások módosítása