Ken Bones játssza Melast

Justin Molotnikov rendezi a nyitóepizódot

 2013.03.28. 23:28 | OvibanKenobi

ken_bones_200x259.jpgBár a BBC tegnap bejelentette a hat színészt, akik az Atlantis szereplőgárdájának törzsét alkothatják, a szereposztó híreknek koránt sincs még vége. Máris itt egy új név a szereplők listájáról: mint azt ügynökségének honlapja elárulja, a veterán brit színész, Ken Bones is szerepet kapott a sorozatban.

Bones a Royal Shakespeare Company tagja, de számos filmes és televíziós szerepben is feltűnt pályája során.
A mozivásznon játszott egyebek mellett a Wing Commanderben és a Trójában, és szerepelni fog idén a Doctor Who 50. évfordulós különkiadásában is.

Az ügynökség honlapjáról kiderül: a színész az Atlantisban egy Melas nevű karaktert fog alakítani. A Melas (Melasz) név szerepel a görög mitológiában, például a tengeristen, Poszeidón egyik fiának neveként.

Ám nem ez az egyetlen érdemi információ, amit az említett honlap elárul. Bones ügynökségi adatlapja megerősíti a TVWise korábbi értesülését, miszerint az Atlantis nyitóepizódját a Merlin sorozatzárójának rendezője, Justin Molotnikov rendezi.

Címkék: 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr225179043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása