Tegnap érkezett haza Marokkóból az Atlantis második évadának stábja. A BBC-sorozat alkotói két hetet töltöttek az észak-afrikai országban, hogy filmre vegyék az ősszel érkező új epizódok leglátványosabb külső jeleneteit. A marokkói forgatáson Dale McCready operatőr fényképezett, legalább két rendező dirigált - Declan O'Dwyer és Justin Molotnikov -, a színészek közül pedig biztosan ott volt Sarah Parish (Pasziphaé), Mark Addy (Herkules), Jack Donnelly (Jason), Robert Emms (Pitagorasz), valamint Amy Manson, aki Médeiát alakítja a második évadban. A stáb az elmúlt két hétben forgatott Ouarzazate környékén, sivatagban és oázisban, az Atlasz-hegységben és a világ legnagyobb szabadtéri filmstúdiója, az Atlas stúdió díszletei között is.

A marokkói forgatási helyszínekről tavaly már olvashattok egy kis összeállítást. Most következik néhány fotó a stáb idei kiruccanásáról.

További fotókért látogassátok meg Dale McCready Flickr-oldalát!

Címkék: képek forgatás helyszínek 2. évad forgatási fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr66290897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2014.06.19. 22:32:14

a "Mellékszereplő" vajon az előző évadban hősi halált halt kecske helyére érkezett? :D
süti beállítások módosítása