amy_manson_250x296.jpgMegvan az Atlantis második évadának első új szereplője. A 29 esztendős, skót születésű színésznő, Amy Manson a héten csatlakozott a szereplőgárdához.

Manson számos brit tévéprodukcióban megfordult már, játszott egyebek közt az eredeti Being Humanben, az Outcastsban, a Desperate Romantics, a Row és a Young James Herriot című sorozatban, de láthatta a közönség a Torchwood, a Casualty, a The Field of Blood és a Misfits egy-egy epizódjában is.

A színésznő a következő hét hónapot az Atlantis stábjával tölti, tehát állandó szereplőként csatlakozott a produkcióhoz. A szerepéről azonban mást nem tudunk, csupán annyi sejthető, hogy harcos karaktert játszik.

"Az a tény, hogy kamerán kívül is tömény szórakozást nyújtotok, igazi bónusz, srácok! Az Atlantis csúcs - tény!!" - üzente meg a Pitagoraszt játszó Robert Emmsnek Twitteren.

Mansonnek csütörtökön volt az első forgatási napja a walesi stúdióban, de a stáb hétfőn már a harmadik forgatási hetet kezdi meg. Alább az első két hét készületeiből láthattok néhány fotót.

Miközben az évadnyitó Justin Molotnikov rendezésében készül, a tavalyi év talán legjobb epizódjait jegyző Declan O'Dwyer is elárulta már, hogy visszatér a második évadra. Úgy látszik, figyelemmel követik egymás epizódjait, hiszen O'Dwyer a héten ezt írta Twitteren:

"Szent sz*r, Atlantis-rajongók - igazi csemege lesz a második évad! #fantasztikusannézki"

Címkék: szereposztás 2. évad forgatási fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr565886094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2014.04.03. 10:43:11

Még mindig csak azt mondom, hogy a Merlines srácoknak kellene az Argonautákat eljátszani. Hatalmas nézettséget hozna. Remélem, hogy Eoin és Alice Troughton beszélgettek erről a lehetőségről.
süti beállítások módosítása