Oliver Walker a szereplőgárdában

Megvolt az első olvasópróba

 2013.03.29. 11:24 | OvibanKenobi

oliver_walker_200x288.jpgA 27 esztendős Oliver Walker is csatlakozott az Atlantis szereplőgárdájához. Walker állandó szereplő lesz a sorozatban - ezt a színész ügynöksége, a Robert Kelly Associates tette közzé Twitteren. A spotlight.com-on az is olvasható, hogy Walker Heptarian szerepét játssza a sorozatban. A karakterről egyelőre nincs információnk, de a Justin Molotnikov által rendezett epizódban - vélhetően már az első részben - kell feltűnnie.

Oliver Walkernek eddig főként színházi munkái voltak, játszott egy reklámban és egy rövidfilmben. Saját bevallása szerint ez lesz élete első főműsoridős televíziós szerepe.

Egy nemrég törölt Twitteres bejegyzéséből az is kiderül, hogy kedden megtartották az Atlantis első olvasópróbáját.
Közben Paul Cripps díszlettervező (Hex, Merlin) - szintén Twitteren - megerősítette, hogy jövő héten elkezdődik a sorozat forgatása.

Címkék: 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr635179100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása