Múlt héten - legjobb formáját mutatva - visszatért az Atlantis a BBC képernyőjére, egy olyan epizóddal, amelyre igazán nem lehet panaszunk. Háború, árulás, sebesült főhős, sárkány és a Küklopsz barlangja - azt hiszem, az írók tényleg mindent bevetettek, hogy megragadjanak a nézők. A második évad nyitánya pozitív kritikákat, bár nem túl acélos nézőszámot hozott, ám aki látta, aligha hagyná ki a kaland második részét.

Lássuk hát, mit kínál a folytatás!

"Pasziphaé ostromot indít Atlantisz ellen, és a Palladión oltalma nélkül a város bukásra van ítélve. Az utolsó reményt Jason, Herkules és Pitagorasz jelenti, ám távol az otthonuktól, ők maguk is elkeseredett harcukat vívják. A konfliktus csúcspontján Herkules olyan felfedezést tesz, amelyre sosem volt felkészülve - ami kétségbe von mindent, amit eddig igaznak vélt, és ami örökre átírhatja a jövőt."

Végül pedig egy részlet az évad második részéből. Atlantisz ostroma!

Atlantis 2x02: A New Down - 2. rész november 22-én 20:15-kor a BBC One-on.

Címkék: előzetes képek részlet 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr726922497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanett71 2014.11.24. 06:22:18

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Lehet arról valamit tudni, hogy hány évadot terveznek? Olyan érzésem volt, mikor Jason-nek bevillantak a jövő képei az előző részben, mintha ez lenne az utolsó évad. Az agyam már kombinált :) Talán Ariadne Jason elvesztése miatt sírt ebben a jövőképben.
Mit gondoltok?

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2014.12.06. 11:11:43

@Zsanett71: Az alkotók tavaly úgy nyilatkoztak, hogy szeretnének hasonlóan hosszú szériát csinálni, mint a Merlinből. A BBC is szívesen tervezne hosszútávra, ezért is rendelte be szinte azonnal a második évadot. Most viszont már a nézők kezében van a folytatás sorsa. A második évad később kezdődött, és később is fejeződik be, mint tavaly; nagy kérdés, hogy milyen nézettsége lesz januárban, de érzésem szerint javulnia kell a nézőszámnak ahhoz, hogy megvalósuljon a folytatás.
süti beállítások módosítása