karl_johnson_200x301.jpgÚgy tűnik, a 65 esztendős walesi származású színész, Karl Johnson neve is az Atlantis vendégszereplőinek listáját gyarapítja.
Johnson számos színpadi munkája mellett sok filmben és tévés produkcióban szerepelt, legtöbbek számára a képernyőről lehet ismerős.
Ő alakította egyebek mellett Cato szerepét az HBO Róma című sorozatában. Emellett játszott a BBC Merlinjében is, ő alakította a 300 éves Taliesin szellemét A kristálybarlang című epizódban.
Az Atlantisban Itheus szerepét játssza, mint az a gordonandfrench.co.uk oldalon olvasható. A weblapon szereplő információk szerint Johnsont a Justin Molotnikov által rendezett epizódok egyikében fogják viszontlátni a fantasy rajongók. Molotnikov az első blokk rendezője, vagyis nagy valószínűséggel a sorozat első három epizódját dirigálja.

Közben a második blokkot rendező Alice Troughton (Merlin, Doctor Who, Sarah Jane kalandjai) is munkához látott. Troughton május 13-án kezdi forgatni a maga epizódjait, a múlt hetet azonban már Marokkóban és a walesi stúdióban töltötte, hogy ismerkedjen a sorozat forgatási helyszíneivel, és a mai nappal elkezdett dolgozni a képes forgatókönyvön is.

Címkék: forgatás 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr865234003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása