Úgy tűnik, a Harry Potter-filmek egyik mellékszereplőjét is megszerezték az Atlantis producerei a sorozat egyre terebélyesedő gárdájába. De vajon milyen szerepre?

chris rankinIsmerős-e ez az arc a Potter-rajongók számára? Chris Rankin tizenhat évesen nyerte el a Warner Bros filmsorzatában Percy Weasley szerepét, majd egy évtizeden át alakította, komoly népszerűséget szerezve a kis szerepben. Ezt bizonyítja, hogy közel nyolcvanezer követője akad Twitteren, amivel az Atlantis valamennyi szereplőjénél jobban pozicionált a közösségi médiában.

A most huszonkilenc esztendős, új-zélandi születésű Rankin két hete forgat Marokkóban, és igazán nem nehéz kitalálni, hogy mit. Már csak azért sem, mert az utóbbi időben mikroblogján rendszeresen cseveg az Atlantis színészeivel.
Az azonban, hogy milyen szerepben láthatjuk, nem derült ki még.

Kiegészítés: És most jön a vicces fordulat. Chris Rankin 2012 óta dolgozik segédként és ügyelőként különböző forgatásokon, idén pedig az Atlantist gyártó produkciós cég, a Little Monster Films munkatársa lett. Rankin tehát valóban az Atlantist forgatja, Marokkóban és Walesben, de minden valószínűség szerint a kamera másik oldalán.

Chris Rankint ti is megtalálhatjátok Twitteren, a Marokkóról készült fotóit pedig figyelemmel követhetitek a napokban indított Instagram-csatornáján.

Címkék: 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr485338354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása