A héten négy új Atlantis-promót kezdett vetíteni a BBC One. A reklámok még mindig rövidek, de némi ízelítőt már adnak a sorozat látványvilágából, és ami a lényeg: figyelemfelkeltő hatásuk megvan. (Különösen úgy, hogy csütörtökön és pénteken a főműsoridő kellős közepén, az Eastenders napi szappanopera és a Celebrity Masterchef főzős vetélkedő között hármat is leadott a csatorna.) Az alábbiakban mind a négy új promót láthatjátok.

Íme mindjárt az első képkockák az Orákulumról (Juliet Stevenson), akinek látomásairól sejtésem szerint sokat fogunk hallani:

A második promóban kapunk egy kis akciót is, méghozzá a főhőstől. Jason gyorsabb a nyilaknál, ahogy az egy mitológiai hőstől elvárható:

Atlantis hősei - Hercules (Mark Addy), Jason (Jack Donnelly) és Pythagoras (Robert Emms):

Jason ebben a pár másodpercben is felbukkan, de itt inkább a tetszetős kameraállásra és az impozáns díszletre figyeltem fel:

A promóció apró fokozatokkal, de minden héten eggyel följebb kapcsol. Kíváncsian várom, mit hoz a következő.

Címkék: marketing előzetes 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr225486825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása