Mint azt már olvashattátok, az Atlantist Walesben és Marokkóban fogják forgatni, ám a héten arra is fény derült, hol található pontosan a sorozat walesi stúdiója.

studio20130308.jpg

Dale McCready operatőr múlt héten megosztott fotója a stúdiócsarnokról 

A South Wales Argus tegnap cikkezett róla, hogy nagyszabású ingatlanvásárlást követően Chepstow városában rendezték be az új filmstúdiót, amelyet birtokba vesz a BBC-sorozat stábja. Az, hogy a produkció nem a BBC Cymru Wales cardiffi műtermeiben, hanem egy saját, újonnan létesített stúdióban kap helyet, a producerek hosszútávú terveire utal.

A stúdiót a Newhouse Farm Industrial Estate nevű ipartelepen, egy üres raktárépületben alakították ki, kifejezetten az Atlantis kedvéért. Az épület korábban a Tesco üzletlánc hűtőházaként működött, de az utóbbi hónapokban üresen állt. A városi önkormányzat örömmel fogadta az átalakítást, amely számos új munkahelyet teremt, hiszen az újonnan létesített stúdióban 140 fős kiszolgálószemélyzet fog dolgozni.
Mint olvasható, a közel 15 ezer négyzetméter alapterületű csarnokban már épülnek a sorozat díszletei.

A lap információi szerint Walesben kizárólag a stúdiófelvételek készülnek majd, minden külső forgatásnak Marokkó lesz a helyszíne.

studio_legifelvetel_580x307.jpgLégifelvétel a stúdióvá alakított épületről

Címkék: forgatás 1. évad helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr355136231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.03.21. 07:18:10

MAROKKÓ
HÚSVÉTI VARÁZSLATOS KÖRUTAZÁS

Ízlelje meg Marokkó ősi világát, fedezze fel egyetlen varázslatos körutazás alkalmával az ország legfontosabb látnivalóit!

1. nap: Budapest–Casablanca, elutazás Budapestről egyszeri európai átszállással Casablancába.
2. nap: Casablanca–Rabat, Oudayas-i Kasbah, Hassan torony, V. Mohamed mauzóleum, királyi palota és az azt körülvevő tér, a Mechouar.
3. nap: Rabat–Meknes–Fes, reggeli után látogatás az elbűvölő, római alapítású Volubilisbe. Majd Meknes, a „marokkói Versailles” megtekintése. Továbbutazás Fesbe.
4. nap: Fes, egész napos városnézés Fesben.
5. nap: Fes–Beni Mellal–Marrakesh, Marrakesh, a ,,Dél gyöngyének” megtekintése
6. nap: Marrakesh
7. nap: Marrakesh–Casablanca, fakultatív programlehetőség: Ourika-völgye.
8. nap: Casablanca–Budapest, Anfa villanegyed, II. Hassan mecset kívülről, Arab Liga parkja, V. Mohamed tér, Egyesült Nemzetek tere. Hazautazás, érkezés Budapestre a hajnali órákban.
9. nap: A hajnali órákban utazás Budapestre egyszeri európai átszállással, érkezés délután.

Királyi városok körút

MÁRCIUS 29
Akciós árak

9 nap / 7 éj
Körút Hotel ***
Magyar nyelvű idegenvezetéssel, FÉLPANZIÓVAL
Egyágyas felár: 29 990 Ft/hét

175 990
Körút Hotel ****
Magyar nyelvű idegenvezetéssel, FÉLPANZIÓVAL
Egyágyas felár: 34 990 Ft/hét

195 990

Az árak tartalmazzák: repülőjegyet menetrendszerinti járattal, egyszeri európai átszállással, szállást 2 ágyas elhelyezéssel, a megadott ellátást, transzfereket, és a magyar nyelvű idegenvezetést (Ft/fő).
A részvételi díjon felül fizetendő repülőtéri illeték 65 000 Ft/fő, üzemanyag felár 10 000 Ft/fő, sztornó biztosítás 1 %, foglalási díj 500 Ft/fő.
Helyszínen kötelezően fizetendő belépődíjak: EUR 20/fő és borravaló EUR 15/fő/hét.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2013.07.15. 00:42:02

@Kymy: Nyaralásnak jó, de Ouarzazate-ot, ahol az Atlantiszt forgatják, nem érinti a program.
süti beállítások módosítása