Bár a bemutató pontos dátumát még nem ismerjük, a premier közeledtét jelzi, hogy az elmúlt napokban feltűntek az Atlantis első reklámjai a BBC képernyőjén. A csatorna egyelőre sejtelmes, pár másodperces promókkal igyekszik felkelteni a nézők érdeklődését.
Előzetesnek túlzás is lenne nevezni az eddigi reklámokat, amelyek mindössze annyit árulnak el, hogy a sorozat ősszel érkezik a BBC One-ra. Az augusztus 16-án megjelent első promóban még csak a sorozat címe tűnt fel, egy héttel később viszont a történet egyik hőse, Jason (Iaszón) is felbukkant néhány pillanatra. Íme az első képkockák a sorozatból:

Lehet, hogy a többi főbb szereplő is kap hasonló nyúlfarknyi promót? Vagy hétről hétre hosszabb kedvcsinálókra számíthatunk?
Egy biztos, a bemutató közeledtével (a legvalószínűbb dátumnak szeptember 28. tűnik) a rendes előzetes sem lehet már túl messze. Két héten belül mindenképp számítok rá.

Címkék: marketing előzetes 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr585476836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása