DVD-n az első évad

 2014.02.10. 22:27 | OvibanKenobi

Ma jelent meg Nagy-Britanniában DVD-n és Blu-ray lemezen az Atlantis első évada. A kiadvány három korongon tartalmazza a sorozat eddigi 13 epizódját. A DVD-t 17 fontért, a Blu-rayt 20 fontért (nagyjából 7500 Ft-ért) árulja az angol amazon, amely természetesen Magyarországra is szállít.

Extrák tekintetében kicsit soványnak tűnik a digitális kiadás, a tok tanúsága szerint a kulisszák mögé kalauzoló anyag került még a lemezekre. Hogy ez pontosan micsoda, az nem derül ki, de sejtésem szerint az online már látható - egyébként kiváló - werkfilm.

A borítót meg is tekinthetitek az alábbiakban. Nekem különösen a hátoldala tetszik. Érdekesség, hogy a március 18-án megjelenő amerikai változat egészen más borítót kapott; ráadásként ennek a fotóját is láthatjátok az alábbi kis galériában.

 

 

Címkék: dvd 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr325808491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása