Ismét a TVWise szolgál hírekkel az Atlantis szereposztásáról, ezúttal két újabb vendégszereplő nevét közölve.
A portál értesülései szerint az első évadban vendégszereplőként feltűnik az indiai származású Shelley King (EastEnders) és a harminc esztendős Ciaran Griffiths (Shameless).

shelley_king_200x251.jpg ciaran_griffiths_200x251.jpg

A honlap úgy tudja, Griffiths egy görög régészt - vajon mit régésztek az ókori görögök? :) -, az 58 esztendős King pedig a titokzatosnak hangzó "hét nővér" egyikét alakítja a sorozatban.

Címkék: 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr975215568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.04.10. 19:57:21

Nos nekem van egy elképzelésem a történet kezdetéről.
Jason mikor Atlantiszra érkezik, nem a misztikus várost látja, hanem csak egy "sima" ókori várost. A görög régész, és az előző bejegyzésekben említett írónő kutatásaikból, elbeszéléseikből ismerkedik meg Jason is, és általa a néző is a régi dicső Atlantisz és lakói történetével. A "mostani" város vezetői szeretnék a régi város elrejtett titkos energiaforrásait, tudástárát és kincseit megtalálni ezért különféle felfedezőutakra indítanak csapatokat, akikhez Jason is csatlakozik.
süti beállítások módosítása