Eldördült a rajtpisztoly! Mától indul az Atlantis hivatalos promóciója, így remélhetőleg ezután már nem csak az enyémhez hasonló partizán blogokon lehet majd olvasni a készülő sorozatról. A produkciós csapat megtette az első lépést a közösségi média nyilvánosságába, a mai nappal ugyanis elindult a sorozat hivatalos Twitter-csatornája, amelyet a twitter.com/bbcatlantis címen találhattok. A jelek szerint hamarosan Tumbl-fiókot is kap az Atlantis. Bár a bbcatlantis.tumblr.com tartalma jelen pillanatban még jelszóval védett, azért érdemes lesz figyelni ezt is.

atlantis_twitter.jpg

A hivatalos Twitter-oldal egész tetszetős külsőt kapott, főleg a fenti fejléckép hangulatos. Első bejegyzésként pedig az alábbi üzenet olvasható:

Városunk kapui hamarosan feltárulnak. Fürkészd a látomásokat, találd meg a jelentésüket, és vidd hírét Atlantisz világának.

Rajtunk nem fog múlni. ;)

Címkék: web

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr245419489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása