jeremywebb.jpgAbszolút kedvenc tévérendezőm, Jeremy Webb elárulta Twitteren, hogy ő rendezi az Atlantis első évadának fináléját.

A sorozat másik három rendezőjéhez hasonlóan Webb is Merlin-veterán, összesen 15 epizódot, köztük egy évadnyitót és két emlékezetes évadzárót is rendezett az Atlantis producereinek előző sorozatában. Rendezett ezenkívül Doctor Who-évadzárót, és az utóbbi két évben ő dirigálta a Downton Abbey legjobb epizódjait is - utóbbi munkájáért épp a napokban jelölték Emmy-díjra a tengerentúlon.

Jeremy Webb mellett eddig Justin Molotnikov, Alice Troughton és Declan O'Dwyer rendezett az ősszel érkező Atlantis első évadában. Egészen kiváló névsor ez, a Merlin rendezőinek "A ligája".

Az évad negyedik blokkjának forgatása, Webb irányításával, hamarosan elkezdődhet a walesi és marokkói helyszíneken. A finálé után még egy blokkot forgatnak majd. A hosszabb utómunkálatok miatt bevett szokás, hogy nem az évadzárót, hanem az azt közvetlenül megelőző epizódokat veszi fel utoljára a stáb.

Címkék: forgatás 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr185426896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása