bbc_america_250x147.jpgRemek hír az alkotók számára: a BBC One után a BBC America is berendelte az Atlantis második évadát.

A hír azért fontos, mert a BBC America koproducere a sorozatnak, és jelentős pénzt invesztál a produkcióba.
Mint olvashattátok, a tengerentúlon hétvégén debütált az Atlantis. A sorozat sikerrel vette az első megmérettetést; 838 ezer nézővel a BBC America történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta szombaton a brit fantasy, így rendhagyó módon egyetlen epizód után megszületett a döntés a folytatás berendeléséről.

"Az Atlantis fantasztikus rajtot vett, és a következő tizenkét hétben a szombat estéink központi darabja lesz" - mondta Richard De Croce, a csatorna programigazgatója. "Elkötelezettek vagyunk, hogy a második évadban még több görög mitológia által ihletett epizódot hozzunk el a nézőinknek Howard Overmantől és ettől a tehetséges csapattól."

A nézőszám közben azt is megmutatja, hogy valójában milyen kis csatorna a BBC America, ám rengeteg pénzt megmozgató piacon van jelen, és az amerikai pénz annál értékesebb az Atlantis költségvetésében. Most már tényleg lehet bővíteni azt a stúdiót Walesben.

Címkék: nézettség 1. évad 2. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr705666259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása