Még nem tudjuk, mit rejt Pandóra szelencéje, de hogy az Atlantis kilencedik epizódja emlékezetes kalandot tartogat, az már most biztosra vehető. Hőseink egyenest az Alvilágba látogatnak el, és aki már látta, állítja, erre az epizódra érdemes volt két hetet is várni.

Hogy nagy eseményekre számíthatunk, jelzi az is, hogy az író három epizód után ismét Howard Overman. A rendező pedig a lassan kedvencemmé előlépő Declan O'Dwyer, aki idei három rendezéséből ezt a részt tartja a legjobbnak. És akkor a kiváló vendégszereplőket még meg sem említettem...
Fent az előzetes, alább pedig a BBC által kiadott rövid ismertető.

Amikor Herkules és Medúza végre átadhatná magát a romantikának, a lányt elrabolja egy kegyetlen uzsorás, Kírosz. Medúza életéért cserébe Kírosz azt követeli Herkulestől, hogy hozzon el neki egy értékes, hatalommal bíró tárgyat az Alvilágból - bár ez a feladat egyet jelent a biztos halállal.

Mivel mindössze egy napjuk akad, hogy elhozzák a váltságdíjat, Herkules és hűséges barátai versenyt futnak az idővel. Vajon találnak módot, hogy lejussanak Hadész birodalmába és visszatérjenek a kinccsel, vagy örökre a holtak között kell járniuk? Bárhogy is lesz, az istenek ítéletet mondtak, és valahol valakinek szörnyű árat kell fizetnie.

Pandora's Box - november 30. 20:15, BBC One

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Orákulum - Juliet Stevenson
Medúza - Jemima Rooper
Pitagorasz - Robert Emms
Jason - Jack Donnelly
Campe - Gemma Jones
Kírosz - Anton Lesser
Eunapiusz - Julian Glover
Thaddeusz - John Conroy
Thanosz - Richard Clews
Hesztia - Bernice Stegers
Kharón - Trevor Allan Davies

Írta: Howard Overman
Rendezte: Declan O'Dwyer

Címkék: előzetes 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr1005666391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.11.29. 10:51:15

Vajon Jason találkozik az apjával?

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2013.11.29. 19:31:08

nekem először az jutott eszembe, hogy most válik majd Medúza..hát..kevésbé jóvá :$

Kymy 2013.11.30. 00:07:11

@NapShe: Ez túl hamar lenne. szerintem majd az évad végén, vagy a 2. évadban válik kígyóhajúvá. És akkor se biztos, hogy rögtön gonosz lesz.
süti beállítások módosítása