Szeptember 28-án, vagyis jövő szombaton elindul a kaland a briteknél, a BBC One 20:25 órai kezdettel vetíti az Atlantis első epizódját, amely a The Earth Bull alcímet viseli.
A csatornának tegnap este, pontosan egy héttel a bemutató előtt sikerült meglepnie bennünket a nyitóepizód egy rövid részletével. Hogy mi a meglepetés oka, azt megtudjátok, ha csak egy pillantást vettek rá. Alább a videó, a folytatásban pedig elolvashatjátok a Howard Overman forgatókönyvéből készült epizód ismertetőjét és szereplőlistáját.

The Earth Bull - Szeptember 28. 20:25, BBC One

Amikor Jason (Jack Donnelly) apja keresésére indul, titokzatos földön vetődik partra - egy olyan világban, ahol mitológiai lényekkel, jövendőmondó orákulumokkal és oly hatalmas palotákkal találkozhat, amelyekről úgy tartják, még óriások építették: ez Atlantisz városa.

Ám úgy tűnik, a jövevény rossz időpontot választott a legendás birodalomba való megérkezésre, Jason hamarosan egy halálos rítus közepén találja magát, kiszolgáltatva, ahonnét nincs menekvés...

Szereplők:
Hercules - Mark Addy (interjú)
The Oracle - Juliet Stevenson
Pasiphae - Sarah Parish
Pythagoras - Robert Emms (interjú)
Jason - Jack Donnelly (interjú)
Minos - Alexander Siddig
Ariadne - Aiysha Hart (interjú)
Ramos - Joe Dixon
Melas - Ken Bones
Theos - Ron Donachie
Korinna - Hannah Arterton
Mac - Mark Lewis Jones
Helena - Faye Brookes
Alcaeus - Louis Maskell

Rendezte: Justin Molotnikov
Írta: Howard Overman

Címkék: 1. évad részlet jack donnelly

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr935528419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2013.09.23. 15:07:44

Iszonyúan jól csinálják ennek a sorozatnak a beharangozóját - kezdve a kis titokzatos csomagokkal az újságíróknak, folytatva a twitteres/tumblrös rejtvényekkel, és most ez.. O.O

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2013.09.24. 00:06:28

@Caretha: Ezzel a részlettel mindenképp sikerült meglepőt húzniuk. :)
süti beállítások módosítása