Másfél hónap után hamarosan befejeződhet az Atlantis első blokkjának (vélhetően első három epizódjának) stúdió forgatása. Hétfőn azonban az olvasópróbával már megkezdődnek Chepstowban a második blokk munkálatai is.
Alice Troughton rendezőnő, aki Justin Molotnikovot váltja a rendezői székben, hetek óta storyboardok rajzolásával készül a forgatásra, vagyis a forgatókönyvek alapján papíron megtervezi az egyes jelenetek történéseit, beállításait, kameramozgását.

michael_poole_200x255.jpg

Michael Poole

alice_troughton_200x255.jpg

Alice Troughton

A második blokk epizódjaiból egy mellékszereplő neve máris ismert: a veterán színész, Michael Poole (Borgiák) ha nem egy Satyr nevű karaktert, akkor a mitológiai szatírok (szatüroszok) egyikét játssza majd a Troughton által rendezett epizódok valamelyikében.

Szombaton egyébként a főszereplők egyike, Sarah Parish volt a BBC London rádió déli adásának vendége, ahol röviden beszélt a készülő fantasy sorozatról. "A forgatókönyvek zseniálisak. A látvány egyszerűen gyönyörű lesz. A produkció rendkívül izgalmas a BBC számára" - mondta el a színésznő. Parish elárulta, hogy a munkálatok eddig Chepstowban zajlottak, de heteken belül Marokkóba költözik a stáb a külső felvételek elkészítéséhez.

Címkék: forgatás 1. évad szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr835295958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása