Jack Donnelly (Jason) mondott valami olyasmit, hogy az ötödik epizódtól eggyel magasabb fokozatra kapcsol a sorozat. Hogy Jacknek igaza van-e, megtudjuk szombaton, mindenesetre az Atlantis ötödik részének ismertetője az eddigi legizgalmasabb. Először következzék az előzetes, aztán megtaláljátok a rövid ismertetőt és a szereplőlistát!


White Lies
- október 26. 20:15, BBC One

Amikor egy titkos hírnök váratlan híreket hoz a város falain túlról, Ariadné Jasonhöz és a barátaihoz fordul, hogy segítsenek neki eljutni a hír forrásához. A fellegvárból való távozás azonban megoldhatatlan feladatnak tűnik a királyné gyanújának felkeltése nélkül, különösen miután kiderül, hogy Ariadné száműzött fivére, Therusz küldte a hírnököt. Miközben Heptarion és a király őrei egyre közelebb kerülnek a bátyja rejtekéhez, Ariadnénak el kell döntenie, hová köti a hűség, Atlantiszhoz vagy királyi testvéréhez. Therusz azonban eltökélt, hogy húga megismerje a száműzetése mögött rejlő igazságot, felfedve az összeesküvést, amely beárnyékolhatja Minósz király hatalmát és térdre kényszerítheti a királyi családot.

s105promo_jason_ariadne_580x300.jpg

Szereplők:
Herkules - Mark Addy
Pasziphaé - Sarah Parish
Orákulum - Juliet Stevenson
Minósz - Alexander Siddig
Medúza - Jemima Rooper
Jason - Jack Donnelly
Pitagorasz - Robert Emms
Therusz - Darwin Shaw
Ariadné - Aiysha Hart
Heptarion - Oliver Walker
Korinna - Hannah Arterton
Ramosz - Joe Dixon
Sztolosz - Daniel Adegboyega
Mikosz - Thomas Aldersley

Írta: Howard Overman
Rendezte: Alice Troughton

Címkék: előzetes 1. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcatlantis.blog.hu/api/trackback/id/tr965596577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása